WINTER CAMP KRAV-MAGA SEMINAR U SARAJEVU

Krav-Maga klub samoodbrane iz Sarajeva 02-03-04.decembra u saradnji sa IKMI sportskom Krav-Maga federacijom iz Europske Unije organizuje sportski Winter camp seminar samoodbrane. Seminar će se održati u Sarajevu a teme treninga na seminaru u toku 3 dana održavanja bit će tehnike samoodbrane odbrane u nužnim situacijama kroz sportski trening tehnika samoodbrane iz oblasti Krav-Maga.Dio treninga će se izvoditi u sportskoj dvorani a dio treninga će se izvoditi u simuliranom realističnom okruženju na za to unaprijed odobrenim lokacijama i objektima.
Seminar je tipa kampa federacije i shodno tome na njemu će učestvovat članovi federacije IKMI iz vise država Europske Unije. Trening na seminaru će voditi iskusni IKMI experti koji su većinom pripadnici svjetskih vojnih,policijskih i bezbjednosnih službi a ujedno dugogodšnji sportski instruktori samoodbrane i Krav-Maga.
Članovi kluba trebaju se registrovat na treningu kluba za učešće na seminaru a na redovnim trenizima će biti dodatno informisani oko istog.©2010 - 2013 All Right Reserved
KRAVMAGA.ba
©2010 - 2013 All Right Reserved
KRAVMAGA.ba


Prijatelji kluba:

SPECIJALAC.NET