UPIS NOVIH ČLANOVA U SARAJEVU U TOKU

’’Krav-Maga klub samoodbrane’’ iz Sarajeva vrši upis novih članova odrasle dobi a tokom oktobra i novembra 2020.. Upis se za odrasle vršit će se ponedjeljkom,srijedom i petkom od 19:00 sati u sportskoj dvorani Drvnotehničke škole na Vilsonovom šetalistu  a odvojeno za uzrast ispod 18 godina utorkom i četvrtkom od 19:00 sati na istoj lokaciji. Prilikom upisa potrebno donijeti ličnu kartu ili pasoš ukoliko osoba nije državljanin BiH. Prvi dan upisa doći 10-15 minuta ranije na ulaz u salu od strane Vilsonovog šetališta i obavezno ponijeti sportsku opremu za trening jer isti počinje odmah nakon upisa. Oprema za sportsku salu podrazumjeva trenerke,majicu i sportske patike za trening. 
Shodno primjeni mjera za suzbijanje pandemije,svi članovi i kandidati za članstvo su dužni vršiti dezinfekciju ruku,držati socijalnu distancu i imati medicinsku masku po dolasku u objekat ministarstva prosvete u kojem izvodimo aktivnosti kluba.

Adresa je sportska dvorane Drvne škole Sarajevo, ulica Vilsonovo šetaliste br.11. Sarajevo (Ulaz od strane Vilsonovog šetališta).

Upis članova dječijeg uzrasta utorkom i četvrtkom od 19:00 sati na istoj lokaciji sa tim da maloljetni kandidati za članstvo moraju doći sa jednim od roditelja da bi ih isti učlanio. Više informacija oko učlanjena,treninga i opreme potrebne za navedene sportske aktivnosti na info@kravmaga.ba ili na Viber 062/554-073
©2010 - 2013 All Right Reserved
KRAVMAGA.ba
©2010 - 2013 All Right Reserved
KRAVMAGA.ba


Prijatelji kluba:

SPECIJALAC.NET